Wednesday, 24 December 2014

Shopping Online!

Entry kali ini ialah SHOPPING ONLINE!

wohoooo...saya memey suka shopping online!...

Kelebihan:  jimat minyak, masa dan tenaga dan jimat duit jugak sbb beli barang yg betul2 hendak beli sahaja, kalau pergi shopping mall....eee...macam2 mata ni nk beli kan....! hahaha..

Keburukan:  tidak boleh cuba (try, test n errorkan...hahaha....lagik!...so tawakal je lew jah oii!),

Ini koleksi online saya yang terbaru....baju BORIA bersama anak2 perempuan saya,...sok2 nk beli baju BORIA sekali dengan anak lelaki and enchek somi sekali...entah ada entah idak! hahahaa again....ades!

1. Averylace by POPLOOK.COM

 
 
 
2. Off-White Parsley Blouse by BB Luvs Me!


hahahaa....SHANTEK, SHEGAK dan CHUMEL tak kami!...hoye!..hoye! kami memey geng BORIA...i like!

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete